Spansk Stil

Afmeld nyheder


Spanien

English Espana

(C) Copyright 2007 - alle rettigheder forbeholdes
Lær spansk i Spanien
Lær spansk i Spanien
Valget mellem at lære spansk i Spanien eller tage et spanskkursus på aftenskole er relativt nemt. Hvis man har tid til at lære spansk sprog i Spanien, så skal man gøre det. Det kan dog have sine fordele at lære det basale, inden man tager til Spanien for at lære spansk, for man kan nå længere med sproget på den måde
Sprogskoler
Læs også: Spansk sprogskole


Spansk i Spanien - valg af sprogskole
Skolen skal kunne levere konsistent kvalitet. Det betyder skolen skal undervise efter en fast retningslinje. Det er ikke nok med en gammel spanier, der taler sproget godt. Samtidigt skal undervisningsmiljøet passe til klimaet, så der skal nok være god udluftning eller aircondition i alle undervisningslokaler.
Større skoler har mulighed for at fastholde spansklærerne længere i stedet for blot at anvende skiftende free lancere af skiftende kvalitet.
Som enhver uddannelse gælder det også her, at en dårlig underviser stort set ikke kan viderebringe viden.


Lektier, når du lærer spansk i Spanien
Intensiv spanskkursus med 4 timers undervisning om dagen plus lektion giver en pæn belastning. Man skal regne med ca. 2 timer om dagen til at læse, øve verber og løse opgaver. Nogle gange skal der skrives en lille tekst, og længden afhænger af dit niveau.
Dertil kommer de forskellige arrangementer som skolen har. De er normalt frivillige, men man skal blot huske at det sociale også er en vigtig parameter, når du er på sprogskole.


Hvor lang tid tager det at lære spansk?
De fleste kurser er af en måneds varighed, men flere skoler tilbyder reduktion i prisen, hvis man skal rejse hjem efter fx 3 uger. Det giver ikke meget mening at rejse til Spanien for at lære spansk, og så kun være på sprogskole i 2 uger. Det tager tid at lære spansk, og helst skulle man være der i tre måneder. Desværre er det kun forbeholdt de priviligerede at kunne rive tre uger ud af kalenderen for at lære spansk i Spanien. En måned til at starte med, er absolut minimum.